dilluns, 1 de juliol del 2013

Quina tronada, avui toca BROWNIE!!

Algo refrescant? …. Avui va a ser que no! Al matí quan m’he llevat he pensat, potser si que faré polo, però a mesura que ha anat passant el dia, el cel s’ha començat a enteranyinar i cada cop estava mes brom.
Desprès de dinar m’he dit: “Rous si vols sortir a caminar, o ho fas ara abans que plogui o res..” i ha sigut el temps just de pujar les escales, posar-me bambes i sortir al carrer que ja plovia….Us ho podeu creure?!
I ara penseu, que faig jo sola un dia de pluja i sense cotxe?

Mirar una peli?... NOOO

Llegir?...TAMPOOOC, tot hi que això ho faré desprès jiji

Passar l’aspirador?...NEGATIU



El que he fet ha sigut agafar el paraigües i el monedero i baixar al Super-Hari. (El nom mel invento en honor al Hari, tampoc us imagineu cap hipermercat o supermercat gros, es el colmado annexat al bar del poble). Per que he baixat al super-Hari? XOCOLATAAAA!
Si, m’he passat part de la tarda fent brownies per fer content al Joan, es a dir per berenar demà.

INGREDIENTS
  • 150g de xocolata
  • ½ cup de mantega (113g) tallada a cubs
  • 1 cup (200g) de sucre blanc
  • 1 teaspoon d’extracte de vainilla
  • 1 teaspoon de canella molta
  • 3 ous
  • ¾ de cup de farina (95g)
  • Un pessic de sal
  • Pepites de  xocolata (Jo no en tenia, i evidentment al super-Hari hi ha de tot, però lo basic. Per fabricar-me les pepites de xoco he agafat xocolata, el morter i l’he picat.)


PREPARACIÓ
  1. Precalentar el forn a 150ºC.
  2. En un bol, posar la xocolata, i la mantega tallada a trossets i fondre-ho al microones. Recomano, que poseu el micro intervals de 30s i remeneu entre interval i interval fins a tindre la xocolata desfeta, així serà més difícil que es cremi.
  3. En un bol a part tamisar la farina i mesclar amb el sucre i la sal. Afegir els 3 ous i batre fins que s’incorporin.  
  4. Tot seguit incorporar la xocolata desfeta i remenar.
  5. Per últim afegim l’extracte de vainilla i la canella i ho mesclem bé.
  6. Engrassem un motlle quadrat i hi posem paper de forn al cul (jo no en tenia i el paper de plata també serveix).  Emmotllem la massa, tirem les xips de xoco per sobre i coem al forn a 150ºC durant uns 20 minuts fins que el palillo-test sigui positiu (es a dir, surti net però humit).I aquest es el resultat:




No he pogut estar-me de tastar-lo avui per la tarda, i com no, era bonissim, a més es fa en un plis i segueixes tenint molta estona per fer el que vulguis.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada